Pasta z fermetovaných sojových bobů pro přípravu Japonské polévky miso. Je vhodná jako univerzální dochucovadlo.
Složení: Voda, soja 29%, pšeničná mouka, sůl, alkohol, cibulový prášek, maltodextrin, zvýraznovač chuti E621.
Alergeny: sója, lepek
Návod na přípravu: Zřeďte horkou vodou.
Nutriční hodnoty 100 g
Energie - 644 kJ
Energie - 154 kcal
Tuky - 0,9 g z toho saturované 0 g
Sacharidy - 20 g z toho cukrů 10 g
Bílkoviny - 13 g
Sůl - 1,07 g
Alergeny | Obiloviny, Sója |
---|---|
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez ryb, Bez sezamu, Bez siřičitanů, Bez vlčího bobu, Bezvaječné |
Kuchyně | |
Balení | 500 g |
Energie kJ | 644 kJ |
Energie kcal | 154 kcal |
Sacharidy 100 g | 20 g |
Tuky 100 g | 1 g |
Bílkoviny 100 g | 13 g |
Min.Trvanlivost | 07/2025 |
S.P. | 25A |
Kompl. Balení ks | 20 |
EAN | 8801052436012 |
Země původu |
Miso zázrak
Miso pasta patří k základním stavebním kamenům Japonské kuchyně. V tomto článku vám prozradíme její historii, výrobní postup a několik zajímavých tipů!