Thajská ústřicová omáčka Dek Som Boon je hustá tmavohnědá omáčka s výraznou a bohatou chutí. Ideální pro dochucení různých asijských pokrmů, jako jsou stir-fry, nudle nebo maso, přidává každému jídlu autentickou thajskou chuť a hloubku.
Složení: voda, cukr, sůl, fruktózový sirup, modifikovaný škrob, kyselina citrónová, glutaman sodný, rybí extrakt, ústřicový extrakt, přírovní barvivo E150c, stabilizátor E415, přírodní identické aroma, konzervant E211
Alergeny- ryby, měkkýši
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 521 kJ
Energie (kcal)- 122 kcal
Tuky- 0 g
Sacharidy- 29 g z toho cukrů 19 g
Bílkoviny- 1,5 g
Sůl - 13,9 g
Vše o Ústřicové omáčce
Ústřicová omáčka patří k základním stavebním kamenům Asijské kuchyně. V tomto článku vám prozradíme její historii, výrobní postup a několik zajímavých tipů!