Originální Rybí omáčky - Tiparos
Rybí omáčka vzniká fermentací ryb s mořskou solí. Využívá se jako ochucovadlo především v kuchyních Asie. S rybí omáčkou se nejčastěji setkáte v receptech filipínské, kambodžské, thajské, laoské a vietnamské kuchyni. Kromě využití při přípravě jídel se často používá i do asijských dipů.
![Tiparos Rybí Omáčka 700 ml](https://chut-asie.s10.cdn-upgates.com/_cache/f/d/fd77d68718f635a4c2ac410c45f3005b-tiparos-rybi-omacka-700-ml.jpg)
Tiparos Rybí Omáčka 700 ml
Není skladem
88 Kč
(12,57 Kč/100 ml)
78,57 Kč bez DPH
78,57 Kč bez DPH
Thajská rybí omáčka Tiparos
![Tiparos Rybí omáčka 720 ml](https://chut-asie.s10.cdn-upgates.com/_cache/2/d/2d301a4e130384e4080c9dd27336aa79-rybi-omacka-720-ml.jpg)
Tiparos Rybí omáčka 720 ml
Není skladem
91 Kč
(12,63 Kč/100 ml)
81,25 Kč bez DPH
81,25 Kč bez DPH
Thajská rybí omáčka Tiparos