Vysoce kvalitní krátkozrnná rýže ideální pro přípravu sushi. Po uvaření má lepkavou strukturu, která umožňuje snadné tvarování sushi a perfektní spojení ingrediencí. Rýže je snadno zpracovatelná a vytváří ideální texturu pro autentické sushi.
Využití:
Vhodná pro přípravu všech druhů sushi, včetně nigiri, maki, temaki, i pro pokrmy jako onigiri. Díky své lepkavosti je ideální pro tvarování a podávání sushi.
Použití: Rýži několikrát promyjte ve vodě. Vařte 2 šálky rýže ve 2 1/4 šálku vody. Vařte na mírném ohni 15 minut. Před použitím nechte 15 minut vychladnout v zakryté nádobě.
Kuchyně | |
---|---|
Balení | 1 kg |
Min.Trvanlivost | 12/2025 |
S.P. | 42B |
Kompl. Balení ks | 10 |
EAN | 8717677865604 |
Země původu | |
Dietní omezení |
Rýže na Sushi
Objevte tajemství perfektní sushi rýže! V našem novém článku se dozvíte vše, co potřebujete vědět – od její historie a pěstování až po správnou přípravu a tipy na použití. Ať už jste sushi milovník nebo začátečník, naše rady vám pomohou připravit to nejlepší sushi přímo u vás doma. Nezmeškejte to! Klikněte a čtěte více!