Směs pro přípravu tradiční Indickou kari omáčku Tikka Masala.
Složení: rajčatové pyré, cibule, sůl, zázvor, česnek, koriandr, chilli, pískavice, kmín, koření, paprikový extrakt, kurkuma.
Alergeny- Sója
Návod na přípravu 4 porce
1. 450g nakrájených kuřecích prsou marinujete 10 minut v 50ml bílého jogurtu a obsahu balení.
2. V pánvi rozehřejte 2 lžíce oleje a přidejte nakrájenou větší cibuli, míchejte než změkne. Přidejte marinované maso a
smažte 3 minuty.
3. Přidejte 110ml vody a přiveďte k varu. Duste 15 minut nebo do změknutí masa.
Servírujte s naan chlebem nebo rýží. Podávejte horké.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 850 kJ
Energie (kcal)- 203 kcal
Tuky- 16 g z toho nasycené mastné kyseliny 2,3 g
Sacharidy- 8,6 g z toho cukrů 5,5 g
Bílkoviny- 3,7 g
Sůl - 11,5 g
Vláknina- 7 g
Alergeny | Sója |
---|---|
Balení | 50 g |
Bílkoviny 100 g | 3,7 g |
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez ryb, Bez sezamu, Bez vlčího bobu, Bezlepkové, Bezvaječné |
Energie kcal | 203 kcal |
Energie kJ | 850 kJ |
Kuchyně | Asijská, Indická |
Min.Trvanlivost | 02/2026 |
Sacharidy 100 g | 8,6 g |
Tuky 100 g | 16 g |
Vláknina 100 g | 7 g |
Země původu | Thajsko |
S.P. | 15A |
Kompl. Balení ks | 12 |
EAN | 8886390202031 |