Originální asijské omáčky - Thai Dancer

Omáčky jako sojová nebo rybí jsou základním kamenem Asijské kuchyně. V naší nabídce najdete všechny základní typy originálních Asijských omáček.

Rychlé info M.Trv. 05/2025
Thai Dancer Tamarindová Pasta 250 g

Thai Dancer Tamarindová Pasta 250 g

Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
62 Kč (24,80 Kč/100 g)
55,36 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g 1 g
Sacharidy 100 g 21 g
Tuky 100 g 0 g
Tamarind je luštěnina sladko-kyselé chuti.
Rychlé info M.Trv. 10/2025
Thai Dancer Pepřová Omáčka na Smažení 300 ml

Thai Dancer Pepřová Omáčka na Smažení 300 ml

Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
62 Kč (20,66 Kč/100 ml)
55,36 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g 2 g
Sacharidy 100 g 25 g
Tuky 100 g 0 g
Tuto aromatickou omáčku oceňují v Číně a Thajsku především milovníci pikantní kuchyně.
Rychlé info Novinka M.Trv. 02/2025
Thai Dancer Omáčka Wasabi Mayo 450 ml

Thai Dancer Mayo Omáčka s Křenem 450 ml

Není skladem
161 Kč (35,77 Kč/100 ml)
143,75 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g 2 g
Sacharidy 100 g 25 g
Tuky 100 g 16 g
Thajská majonéza ochucená křenem a wasabi.
Rychlé info M.Trv. 11/2024
Thai Dancer Tamarindová Pasta 485 g

Thai Dancer Tamarindová Pasta 485 g

Není skladem
83 Kč (17,11 Kč/100 g)
74,11 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g 1 g
Sacharidy 100 g 21 g
Tuky 100 g 0 g
Tamarind je luštěnina sladko-kyselé chuti.
Rychlé info
Thai Dancer Sladká Chilli omáčka Light 300 ml

Thai Dancer Sladká Chilli omáčka Light 300 ml

Počet hvězdiček je 5 z 5
Není skladem
52 Kč (17,33 Kč/100 ml)
46,43 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g 0 g
Sacharidy 100 g 29 g
Tuky 100 g 0 g
Sladká Chilli omáčka se sníženým obsahem cukru

Fenomén Sriracha

Fenomén Sriracha

V současnosti jedna z nejoblíbenějších chilli omáček na světě. Recept na domácí Srirachu!


Vše o sójové omáčce

Vše o sójové omáčce

Sójová omáčka je jedno z nejstarších koření na světě. Z čeho se vyrábí, jaké druhy známe a další tipy v našem blogu.


Vše o Ústřicové omáčce

Vše o Ústřicové omáčce

Ústřicová omáčka patří k základním stavebním kamenům Asijské kuchyně. V tomto článku vám prozradíme její historii, výrobní postup a několik zajímavých tipů!