Originální asijské omáčky - Kuchyně - Čínská

Omáčky jako sojová nebo rybí jsou základním kamenem Asijské kuchyně. V naší nabídce najdete všechny základní typy originálních Asijských omáček.

Rychlé info M.Trv. 12/2025
Flying Goose Hoisin Omáčka 730 ml

Flying Goose Hoisin Omáčka 730 ml

Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
165 Kč (22,60 Kč/100 ml)
147,32 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g 2 g
Sacharidy 100 g 40 g
Tuky 100 g 2 g
Thajská Hoisin omáčka Flying Goose
Rychlé info M.Trv. 05/2025
Hoisin Sauce 1790 ml

Haiyin Bridge Hoisin Sauce 1790 ml

Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
210 Kč (11,73 Kč/100 ml)
187,50 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g 2 g
Sacharidy 100 g 12 g
Tuky 100 g 1 g
Hoisin omáčka od Haiyin Bridge ve výhodném Gastro balení
Rychlé info M.Trv. 01/2026
Dek Som Boon Omáčka na smažení 700 ml

Dek Som Boon Omáčka na smažení 700 ml

Počet hvězdiček je 4 z 5
Poslední kusy skladem!
157 Kč (22,42 Kč/100 ml)
140,18 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g 0 g
Sacharidy 100 g 22 g
Tuky 100 g 0 g
Výborná univerzální omáčka na wok
Rychlé info M.Trv. 10/2025
Thai Dancer Pepřová Omáčka na Smažení 300 ml

Thai Dancer Pepřová Omáčka na Smažení 300 ml

Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
62 Kč (20,66 Kč/100 ml)
55,36 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g 2 g
Sacharidy 100 g 25 g
Tuky 100 g 0 g
Tuto aromatickou omáčku oceňují v Číně a Thajsku především milovníci pikantní kuchyně.
Rychlé info M.Trv. 07/2025
Flying Goose Hoisin Omáčka 455 ml

Flying Goose Hoisin Omáčka 455 ml

Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
119 Kč (26,15 Kč/100 ml)
106,25 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g 2 g
Sacharidy 100 g 40 g
Tuky 100 g 2 g
Thajská Hoisin omáčka Flying Goose

Fenomén Sriracha

Fenomén Sriracha

V současnosti jedna z nejoblíbenějších chilli omáček na světě. Recept na domácí Srirachu!


Vše o sójové omáčce

Vše o sójové omáčce

Sójová omáčka je jedno z nejstarších koření na světě. Z čeho se vyrábí, jaké druhy známe a další tipy v našem blogu.


Vše o Ústřicové omáčce

Vše o Ústřicové omáčce

Ústřicová omáčka patří k základním stavebním kamenům Asijské kuchyně. V tomto článku vám prozradíme její historii, výrobní postup a několik zajímavých tipů!